Kontakt oss i dag 
6782 8100

Ibidium SIP trunk erstatter ISDN til offentlig nett

Fra 2016 starter Telenor avviklingen av det gamle kobbernettet som har betjent oss i mange 10-år. Dette betyr samtidig at de tradisjonelle ISDN sambandene med mange kjære navn (BRI-PRI-2Mb-UT) avvikles sammen med ADSL og SHDSL over kobberkabler. 

SIP Trunk erstatter de tradisjonelle ISDN og analog tilkoblingene til offentlig nett. I motsetning til ISDN og analoge tilkoblinger, tas SIP trunk forbindelsen inn over det IP baserte sambandet ut av bedriften, dvs. internet eller IP baserte lukkede samband punkt-til-punkt. På utstyrssiden tas sambandene inn over servers nettverkskort og man sparer dermed investeringer i dyre sambandskort.

(Velger du ONLINE telefonsentral med hostet trenger du ikke ta stilling til SIP trunk)

SIP trunk leveres vanligvis over din ordinære internettforbindelse. Dette fordrer at denne er av god kvalitet og med en ledig båndbredde på 0,1 mbps pr. samtidig samtale. Dette betyr at hvis 10 av bedriftens ansatte, inklusiv viderekoblinger til mobil, er aktive samtidig, vil dette fordre en båndbredde på ca. 1 mbps.

Som oftest tester vi ut bedriftens internettforbindelse og i de aller fleste tilfeller fungerer denne godt som grunnlag for god kvalitet i telefonsamtalene.

SIP Trunk leveres nå. Leveringstid 2-4 dager.

 

Priser SIP Trunk:    

          kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for pristilbud.